top of page

Vi anbefaler
 

SalesBoost hjælper deres kunder med at gribe salget an, så det passer til den individuelle profil og værdier, og ikke omvendt. Når der tages udgangspunkt i vores autencitet og indre motivation, bliver vi vedkommende, troværdige og får gennemslagskraft. Så sælges der mere.

Man skal dog ikke være i tvivl om, at SalesBoost også tror både på mål og struktur. Motiverende mål der holder fokus og skaber bedre bundlinje, og struktur der sikrer, at der er overblik og man når målet.

Vi trives når, vi kan være os selv i vores salg. Når kunderne kan mærke, at vi er ægte, så sælger vi mere. Det er SalesBoosts udgangspunkt.

Besøg SalesBoosts hjemmeside her:

www.salesboost.dk

Logo.png

Hi-Fi klubben er en kæde af elektronikbutikker med fokus på Hi-fi og fjernsyn. Kæden består i dag af over 100 butikker fordelt i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Hi-Fi klubbens indtog i Tyskland skete i 2016. Virksomheden ser store muligheder for at udbrede deres kvalitetsbudskab til en masse tyske musikelskere. Deres niche er at tilbyde markedets bedste kvalitet, kompetence og service og at gøre det til en konkurrencedygtig pris, både inden for traditionel stereo og surround, men også på TV og de nyere streamingprodukter.

Klubkulturen ekstremt populær blandt tyskere, og derfor passer godt til det tyske marked.

Birgit fra TyskPilot har været bindeleddet mellem Danmark og Tyskland gennem hele forløbet med Hi-Fi klubben. Læs udtalelse om forløbet her.  

Besøg Hi-Fi klubben i en af deres butikker eller på deres hjemmeside:

www.hifiklubben.dk

Ralph Böttcher, DanRevision, har skrevet og udgivet en bog med titlen "Den Tyske Iværksætter, der forelskede sig i Danmark". Vi anbefaler, at læse bogen, den er både interessant for tyske og danske forretningsfolk.

Bogen kan købes her: https://www.skriveforlaget.dk/danmark-metoden

Bog DK I.jpg
S1IRZewZ_400x400.jpg
bottom of page